Malaysia Vs Sri Lanka 2012 (International Friendly Match)

International Friendly Match 2012

Malaysia vs Sri Lanka

Date : 28 April 2012

Venue : Shah Alam Stadium, Malaysia

Time : 8.00 pm

1st Half

Malaysia 2 – 0 Sri Lanka

Wan Zack Haikal   25′   27′

2nd Half

Malaysia 6 – 0 Sri Lanka

Hazwan Bakri 72′  82′ 90′

Azamuddin Akil 85′

Fulltime Results

Malaysia 6 – 0 Sri Lanka

9 Responses to Malaysia Vs Sri Lanka 2012 (International Friendly Match)

  1. akubiomed says:

    Yang terbaik untuk skuad Harimau Malaya untuk membuktikan mereka adalah lebih baik.
    akubiomed recently posted…Day 2: belajar buat produk halal air Soya, Taufufa dan Tauhu kerasMy Profile

    [Reply]

  2. kodinz says:

    harap-harap prestasi leh maintain untuk semua game akan datang
    kodinz recently posted…Tak Tahu Cara Nak Back Up Database Blog? – Cuba Tengok SiniMy Profile

    [Reply]

  3. svfi says:

    tahniah harimau malaya..kenape safee x wat gol??
    svfi recently posted…Tutorial buat potret gambar kenanganMy Profile

    [Reply]

  4. btul2 menganaz harimau malaya..hehe
    Jebeng Otai™ recently posted…ETP : NKEA SawitMy Profile

    [Reply]

  5. titan says:

    yehh..malaysia menang!
    titan recently posted…Menjadi tunangan orang..My Profile

    [Reply]

  6. hafadzlee says:

    haha… korg mmg terbaik la klu lawan team cap ayam.. after this FAM shud arrange perlawanan kelas A lak… xyah carik yg teror2… lawan ngn team arab pn ok.. mcm syria ker new zealand ker or korea utara yg main world cup tu pn ok. .harap2 cadangan ak diterima..hahah… mengaummmm harimau malaya…

    [Reply]

  7. heillmann says:

    Bg sy kualiti permainan bolasepak malaysia td banyak lg perlu di perbaiki,terutama hantaran yg tidak tepat,terlalu gopoh ketika menyerang, kurang kawalan bola,terlalu tertumpu pd satu kawasan, terlalu banyak hantaran jauh,kurang hantaran pendek,hantaran lintang terlalu tiggi,apabila bola masuk ke kawasan d terlalu memaksa utk jaringkan gol n banyk lgi kekurangan permainan malaysia… sy masih belum berpuas hati walaupun malaysia menang.

    [Reply]

  8. PITT AFA says:

    diharab FAM dapat mengatorkan perlawanan menentang pasukan yang lebih kuat, seperti di ranking 20 terbaik.. selepas menang besar ke atas sri lanka. semangat pemain adalah tinggi untuk menentang pasukan yang lebih baik, iya akan membiasakan pemain berdepan tekanan sebagai persiapan menghadapi perlawanan kopentitif.

    [Reply]

  9. muazfaris says:

    tahniah harimau malaya..anda mmg hebat!!
    muazfaris recently posted…Baca Quran dalam LRT, satu budaya baikMy Profile

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge